Bussbolag Eskilstuna

Ett bussbolag i Eskilstuna som gör din resa komplett

Svalbovikens Buss är ett bussbolag i Eskilstuna med lång erfarenhet av att arrangera olika typer av bussresor för sällskap av alla dess slag. Behöver du en handikappvänlig buss, så är det naturligtvis möjligt att boka en buss med rätt utrustning.

Vi vill skapa härliga reseminnen åt alla våra kunder och vi kan med stolthet erbjuda allt som kan tänkas behövas när du ska arrangera en bussresa till eller från Eskilstuna.

Vår målsättning är att vara det självklara valet för dig när du är i behov av ett bussbolag i Eskilstuna. Oberoende av om du vill boka smidig busstransport för ett mindre sällskap eller en skräddarsydd bussresa som är anpassad för ett större sällskap helt enligt dina önskemål.

Välj ett mer miljövänligt resealternativ – välj ett fossilfritt bussföretag

Svalbovikens Buss ingår i koncernen Håbo Buss Mats Mattsson AB med andra varumärken som Håbo Buss, Interbus och Resekompaniet. Detta ger oss stor kapacitet och gör att vi kan erbjuda dig som kund stor trygghet vid stora och resurskrävande jobb.

Vi har valt att byta ut traditionell diesel i våra bussar till dieselvarianten HVO. Vilket är ett drivmedel som är 100 % förnybart och som reducerar växthusgaserna med hela 90 %.

Välj ett miljövänligare bussföretag i Eskilstuna. Välj Svalbovikens Buss.

Varmt välkommen!

Du är i goda händer!

Våra förare är erfarna i yrket och får kontinuerligt utbildning. Dessutom älskar vi vårt jobb, vilket ger er en ännu bättre upplevelse.

Vi kör fossilfritt!

Vi har valt att byta traditionell diesel i våra bussar till dieselvarianten HVO, som är 100% förnybar och reducerar växthusgaserna med 90%.

Brandson AB - Webbyrå i StockholmSitemap