Bussbolag Strängnäs

Ett rutinerat bussbolag i Strängnäs som gör din resa komplett

Söker du ett bussbolag i Strängnäs med erfarenhet och kompetens? Du kan vi på Svalbovikens Buss med stor sannolikhet hjälpa dig. Vi har varit verksamma sedan 1924 och har lång erfarenhet av att arrangera olika typer av bussresor för sällskap av alla dess slag.

Vår målsättning är att vara det självklara alternativet för dig när du behöver hjälp av ett bussbolag i Strängnäs. Oavsett om du vill boka en skräddarsydd bussresa som är anpassad för ett större sällskap eller om du vill boka en smidig busstransport för ett mindre sällskap. Alltid enligt dina önskemål.

Välj ett fossilfritt bussföretag

Svalbovikens Buss är en del av koncernen Håbo Buss Mats Mattsson AB där även andra varumärken som Håbo Buss, Interbus och Resekompaniet ingår. Det ger oss stor kapacitet och gör att vi kan erbjuda stor trygghet även vid stora och resurskrävande uppdrag.

Vi vill vara med och bidra till en hållbar kollektivtrafik och av den anledningen är Svalbovikens Buss ett fossilfritt företag. Detta innebär att vi har valt att byta ut traditionell diesel i våra bussar till det mer miljövänliga alternativet HVO, vilket är en dieselvariant som är 100 % förnybar och minskar utsläppet av växthusgaser med hela 90 %.

Vill du veta mer om oss som bussbolag i Strängnäs och vad vi kan göra för dig?

Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Du är i goda händer!

Våra förare är erfarna i yrket och får kontinuerligt utbildning. Dessutom älskar vi vårt jobb, vilket ger er en ännu bättre upplevelse.

Vi kör fossilfritt!

Vi har valt att byta traditionell diesel i våra bussar till dieselvarianten HVO, som är 100% förnybar och reducerar växthusgaserna med 90%.

Brandson AB - Webbyrå i StockholmSitemap