Bussbolag Västerås

Välj ett rutinerat bussbolag i Västerås

Är du i behov av ett bussbolag i Västerås? På Svalbovikens Buss har vi gedigen erfarenhet av att arrangera olika typer av bussresor för sällskap av alla dess slag.

Vår målsättning är att vara det självklara valet för dig som är i behov av ett bra bussföretag. Det spelar ingen roll om du önskar att arrangera en bussresa för ett större sällskap eller om du önskar att boka busstransport för ett mindre sällskap. Med oss är det möjligt att skräddarsy en bussresa i Västerås helt enligt dina behov och önskemål.

Fossilfritt bussbolag

På Svalbovikens Buss jobbar förare med lång erfarenhet som brinner för sina jobb och vi kan erbjuda bussar för olika ändamål som alla är utrustade med de faciliteter som idag förväntas finnas i moderna bussar.

Vi är stolta över att kunna presentera oss som ett fossilfritt företag. Detta innebär att vi har valt att byta ut traditionell diesel. Istället använder vi det mer miljövänliga alternativet HVO, vilket är en dieselvariant som är 100 % förnybart och reducerar växthusgaserna med hela 90 %.

För ytterligare information om vårt bussbolag i Västerås är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om vår verksamhet.

Du är i goda händer!

Våra förare är erfarna i yrket och får kontinuerligt utbildning. Dessutom älskar vi vårt jobb, vilket ger er en ännu bättre upplevelse.

Vi kör fossilfritt!

Vi har valt att byta traditionell diesel i våra bussar till dieselvarianten HVO, som är 100% förnybar och reducerar växthusgaserna med 90%.

Brandson AB - Webbyrå i StockholmSitemap