Busscharter Västerås

Boka en minnesvärd busscharter till eller från Västerås

Att anlita Svalbovikens Buss vid busscharter i Västerås är flexibelt, säkert och ansvarsfullt. Det är vi i alla fall högst angelägna om att få våra resenärer att känna, för det är något som vi vill att de ska kunna förvänta sig hos oss.

Vår ambition är att vara det självklara valet vid bokning av busscharter eller annan typ av busstransport. Låt oss motivera varför.

5 anledningar att välja Svalbovikens Buss:

  • Gedigen erfarenhet. Företaget grundades 1924 och vi har lång erfarenhet av olika typer av bussresor.
  • Miljövänliga. Vi har valt att köra fossilfritt och använder istället dieselvarianten HVO, vilket är 100 % förnybart bränsle och reducerar växthusgaserna med 90 %.
  • Stor trygghet. Som en stolt del av Håbo Buss Mats Mattsson AB kan vi erbjuda dig som kund stor trygghet vid resurskrävande uppdrag.
  • Skräddarsydda bussresor. I samråd med dig som kund kan vi anordna en skräddarsydd bussresa enligt dina behov och önskemål.
  • Hög bekvämlighet. Våra bussar finns i olika varianter och storlekar med modern utrustning och hög komfort.

Ta gärna kontakt med oss gällande busscharter

Vill du ha ytterligare information gällande hur vi kan hjälpa dig med busscharter till eller från Västerås, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Du är i goda händer!

Våra förare är erfarna i yrket och får kontinuerligt utbildning. Dessutom älskar vi vårt jobb, vilket ger er en ännu bättre upplevelse.

Vi kör fossilfritt!

Vi har valt att byta traditionell diesel i våra bussar till dieselvarianten HVO, som är 100% förnybar och reducerar växthusgaserna med 90%.

Brandson AB - Webbyrå i StockholmSitemap