Hyra Buss Eskilstuna

Vänd dig till oss när du ska hyra buss i Eskilstuna

Att hyra buss i Eskilstuna med oss på Svalbovikens Buss är möjligt vid många olika tillfällen, oberoende av om det handlar om mindre eller större sällskap.

Kanske har du fått i uppgift att boka transport för en skolklass? Eller kanske ansvarar du för att ordna smidig transport till och från ett företagsevent? Då är buss ett perfekt färdmedel.

5 anledningar att välja Svalbovikens Buss:

  • Miljövänligt. Vi kör fossilfritt – 100 % förnybart drivmedel, 90 % reducering av växthusgaser.
  • Bekvämt. Våra bussar är komfortabla och finns i olika storlekar och varianter med modern utrustning.
  • Skräddarsytt. Med oss är det möjligt med skräddarsydda resor enligt önskemål.
  • Erfarenhet. Vi har varit verksamma sedan 1924 och har lång erfarenhet av olika typer av bussresor.
  • Trygghet. Som en del av Håbo Buss Mats Mattsson AB kan vi erbjuda dig som kund trygghet vid stora och resurskrävande uppdrag.

Kontakta oss!

Efter många år i branschen vet vi att alla bussresor innebär olika konstellationer och behov. Av den anledningen är det naturligtvis möjligt att anordna en skräddarsydd resa för att den ska passa just dig och ditt sällskap.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig när du ska hyra buss i Eskilstuna? Då är du välkommen att kontakta oss på Svalbovikens Buss.

Du är i goda händer!

Våra förare är erfarna i yrket och får kontinuerligt utbildning. Dessutom älskar vi vårt jobb, vilket ger er en ännu bättre upplevelse.

Vi kör fossilfritt!

Vi har valt att byta traditionell diesel i våra bussar till dieselvarianten HVO, som är 100% förnybar och reducerar växthusgaserna med 90%.

Brandson AB - Webbyrå i StockholmSitemap